22.02.
2020

Seinäjoelle valmistuvasta hankkeesta tulossa vuokralle tuotanto-/hallitilaa ja toimistotilaa

Seinäjoen kehittyvälle Roveksen teollisuusalueelle on rakenteilla uusi halli ja toimisto kokonaisuus. Uudiskohde valmistuu 2020 aikana. Rakennuksesta löytyy vuokrattavaksi vankkarakenteista ja kestävää tuotanto-/hallitilaa noin 520m² (mahdollisuus myös neuvotella koko tuotanto-/hallitilaa vuokrauksesta jota yhteensä 1268m²) ja toisesta kerroksesta modernia toimistotilaa noin 100m² (mahdollisuus myös neuvotella koko toimistotilan vuokrauksesta jota yhteensä 532m²). Kolmannessa kerroksessa on vielä upea saunaosasto sekä tyylikkäät kokous- ja edustustilat.


Tuotanto-/hallitila on 7,50m korkea ja varustettu usealla nosto-ovella. Rakennuksessa koneellinen ilmanvaihto, ilmalämpöpumput ja kaukolämmöllä toteutettu lattialämmitys. Suuri piha-alue vaikka isolle ja raskaalle kalustolle, jossa myös vähän yli 40kpl parkkipaikkoja.


Sijainniltaan Roves on erinomainen. Siitä on todella hyvät yhteydet valtateille ja vain viisi kilometriä Seinäjoen keskustaan. Lue lisää aluestaa Toimitilat.fi artikkelista Seinäjoen Roves on täynnä mahdollisuuksia


Jos on nopeasti asialla, voi vielä päästä vaikuttamaan sisätilojen rakennus suunnitelmiin.


Kohde sijaitsee osoitteessa Lastausväylä 17, 60100 Seinäjoki.


Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin kerromme lisää kohteesta.


Yhteydenotot
Pasi Paalanen
+358 40 302 2531
vuokraus@rentson.fi 

Latuvarjo7
Takaisin